Verbouwing kantoor Technische groothandel Mastermate

Zakelijk - Verbouwing & Uitbreiding - Eerste verdieping omgebouwd tot flexkantoor

Voor het hoofdkantoor van Technische groothandel Mastermate Zuid Holland is ca. 900 m² magazijn op de eerste verdieping omgebouwd tot flexkantoor. Voor het extra daglicht is gezorgd door het maken van 40 m¹ kozijnen in de bestaande buitengevels. Er is 100 m² betondak gesloopt om een inpandige patio/daktuin op de eerste verdieping te maken. Twee zeecontainers bieden ruimte aan de flex-koffers en documentatie. Eyecatcher in de ruimte zijn de 5, volledig glazen, vergader- concentratieruimten zowel de vloer als de plafonds in de ruimten zijn uitgevoerd met rood-witte banen. Door de verbouwing is er een industriële, open en lichte kantoorindeling ontstaan.

In samenwerking met Iprocom Interieurbouw Project Combinatie.

 

Verbouwing GK van Hogendorpschool, Rotterdam

Zakelijk - Onderhoud & Renovatie / VvE - Met maatwerk meubilair

Diverse verbouwingen en onderhoud aan een monumentaal pand, dat tegenwoordig dienst doet als schoolgebouw.
In samenwerking met Bureau Bekker.

Verbouwing IHC bedrijfspand, Delfgauw

Zakelijk - Verbouwing & Uitbreiding - Inpandige verbouwing waarbij veel extra kantoorruimte is gerealiseerd

Op de begane grond, eerste en tweede verdieping heeft een grootschalige inpandige verbouwing plaatsgevonden waardoor extra kantoren, een vergaderruimte, kantine en kleedruimte zijn gerealiseerd.
In samenwerking met Bogaerds architecten en ingenieurs

Uitbreiding zalencentrum 't Manneke, Berkel en Rodenrijs

Zakelijk - Verbouwing & Uitbreiding - Nieuwe zaal in de oude hooiberg

't Manneke, centrum voor congressen en feestelijke evenementen, is een modern geoutilleerd zalencentrum te Berkel en Rodenrijs. Het centrum is gevestigd in een authentieke boerderij, gebouwd in het jaar 1876. Op het erf is de voormalige hooiberg omgebouwd tot een moderne partyruimte met een groot terras.
In samenwerking met Buro ID Architecten.

Nieuwbouw bedrijfspand Maître Frédéric, Berkel en Rodenrijs

Zakelijk - Nieuwbouw - Met proefkeuken!

Centraal gelegen tussen Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer op bedrijvenpark Berkelse Poort staat het ultramoderne bedrijfspand van Maître Frédéric. Bij aankomst wordt de bezoeker direct verrast door een grote glazen pui waarachter de witte brigade hun culinaire vakwerk in de moderne, volledig HACCP gecertificeerde, vakkeuken met precisie uitvoert.
In samenwerking met Inbo Rijswijk.