Verbouwing badkamer

Particulier - Verbouwing & Uitbreiding - Met dubbele regendouche en verwarmd zitje

Deze badkamer is opnieuw ingericht met een dubbele regendouche,  verwarmde vloer en verwarmd zitje. Voor een optimaal gebruik van de regendouches is ook de warmwatervoorziening aangepast.

Verbouwing kantoor Technische groothandel Mastermate

Zakelijk - Verbouwing & Uitbreiding - Eerste verdieping omgebouwd tot flexkantoor

Voor het hoofdkantoor van Technische groothandel Mastermate Zuid Holland is ca. 900 m² magazijn op de eerste verdieping omgebouwd tot flexkantoor. Voor het extra daglicht is gezorgd door het maken van 40 m¹ kozijnen in de bestaande buitengevels. Er is 100 m² betondak gesloopt om een inpandige patio/daktuin op de eerste verdieping te maken. Twee zeecontainers bieden ruimte aan de flex-koffers en documentatie. Eyecatcher in de ruimte zijn de 5, volledig glazen, vergader- concentratieruimten zowel de vloer als de plafonds in de ruimten zijn uitgevoerd met rood-witte banen. Door de verbouwing is er een industriële, open en lichte kantoorindeling ontstaan.

In samenwerking met Iprocom Interieurbouw Project Combinatie.

 

Verbouwing woonhuis, Berkel en Rodenrijs

Particulier - Verbouwing & Uitbreiding - Woningrenovatie

Deze woning uit 1930 is volledig geïsoleerd en het zadeldak is voorzien van nieuwe dakpannen. De bestaande niveauverschillen in de woning zijn weggehaald, waardoor de gehele begane grond nu op een gelijk vloerpeil ligt. De indeling is naar wens van de opdrachtgever gewijzigd. Tevens zijn de trap en de gehele installatie vervangen om aan de huidige eisen te voldoen. De vloer en het aanrechtblad in de keuken zijn voorzien van ambachtelijk in het werk gestorte terrazzo.

 

 

Verbouwing woonhuis, Moerkapelle

Particulier - Verbouwing & Uitbreiding - Woningrenovatie

Complete dak- en woning renovatie. In samenwerking met Oosterlaan architectuur en vormgeving.